Αβγά λούτσου*
Φτηνό πλην ντελικάτο υλικό. Άρα όπως έχουμε ξαναπεί θέλει την στοργή μας και κυρίως απλές μαγειρικές. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε τα αβγά. Αλευρώνουμε ελάχιστα.
Βούτυρο στο τηγάνι να λειώσει και να ζεσταθεί καλά χωρίς να κάψει. Ρίχνουμε μέσα τα αβγά κι όταν κάψει καλά το βούτυρο προσθέτουμε τα φυλλαράκια του φασκόμηλου ελάχιστα αλευρωμένα. τα αφαιρούμε μόλις κάνουν κρούστα πριν τα κάψουμε.
Τα σερβίρουμε με τη δροσιά τους καλά τηγανισμένα πλην να κρατάνε την ουσία τους υγρή σαν το μεδούλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου